Stream video fra ældre Macs til Apple TV

BeamerMed det lille og meget smarte program Beamer, er det muligt at streame video fra Mac til Apple TV.

Apple præsenterede med Mountain Lion en ny version af AirPlay, der kan streame video fra Macs til Apple TV. Desværre har Apple begrænset muligheden til Macs fra 2011 eller nyere, mens ældre enheder ikke kan streame.

Officielt skyldes det at Apple ikke mener grafikkortene i ældre computere er gode nok til AirPlay. Det er selvfølgelig noget og der er da også flere gode programmer, som gør detmuligt at streame video trådløst fra Macs til Apple TV.

Et af de nyeste er Beamer, der endda understøtter en række formater, blandt andre, mkv, mp4, wmv, avi og mov.

Beamer kan installeres på OS X 10.6 eller nyere og understøtter Apple TV 2 og 3. Programmet koster 110 kroner.

Via Beamer.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.