Brugere: Batteriproblemer i iOS 6.1.

iPhone-iPod-iPad-BatteriindikatorFlere brugere rapporterer om store batteriproblemer efter opgraderingen til iOS 6.1.

Oplever du problemer med batteritiden på din iPhone efter at have opgraderet til iOS 6.1., er du ikke den eneste. I en 21 sider lang debattråd på Apples forum fortæller flere brugere at deres batteritid efter opgraderingen er markant forringet. Flere brugere fortæller om batteridræn på op til 3 procent i minuttet.

Det er tilsyneladende både iPhone 4S og 5 der kan være ramt af problemet, og det er uklart, hvad problemet skyldes, eftersom ikke alle brugere er ramt. Nogle brugere fortæller at det har hjulpet at af- og geninstallere deres mailklient og teorien er her at der er en bug i iOS 6.1, når den kommunikerer med postservere som bruger Microsoft Exchange.

Andre brugere har været nødt til at nulstille deres iPhone helt og derefter installere iOS 6.1.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.