iOS 6.1.3 sætter en stopper for Evasi0n

ios 6Apple er i færd med at udvikle og teste på iOS 6.1.3 og det får betydning for Evasi0n.

Den nye version af iOS 6.1.3 ventes at sætte en effektiv stopper for jailbreak-værktøjet Evasi0n.

Udvikler David Wang fra firmaet bag Evasi0n bekræfter efter at have testet iOS 6.1.3, at opdateringen lukker for app’en. Ifølge Wang kunne man forsøge at få Evasi0n til at virke med et andet sikkerhedshul i iOS, men Wang regner med at Apple vil have lukket de fleste sikkerhedshuller der kan bruges til Evasi0n når iOS 6.1.3 frigives.

Apple sagde da Evasi0n udkom, at man ville gøre alt for at stoppe programmet.

Eftersom Apple forventes at lukke de fleste kendte sikkerhedshuller, som Evasi0n bruger, er det muligt, at der kan gå lang tid før der kommer en udgave af Evasi0n, som kan bruges til iOS 6.1.3 og nyere versioner af iOS.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.