Problemer med iOS 6.1. og Exchange Server

microsoft-exchange-serverMicrosoft anbefaler systemansvarlige at blokere for iOS 6.1-enheder.

Udmeldingen kom i går i en indlæg på Microsofts supportside. Problemet opstår når Exchange forsøger at synkronisere en enhed med iOS 6.1. Her opstår der så store logfiler at det påvirker ydeevnen på Exchange Server.

Microsoft fortæller at de arbejder sammen med Apple om at løse problemet. Indtil da anbefales systemansvarlige at slå synkroniseringen af Kalender fra. Microsoft anbefaler derudover tre Workarounds, hvor den mest gennemgribende er helt at blokere for synkronisering af de berørte enheder.

Brugere af Office 365 Online påvirkes også af problemet – og iOS 6.1.1, som Apple udsendte i går ikke løser problemet.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.