Sony præsenterer PlayStation 4

PS4Sony præsenterede den nye PlayStation 4 i New York i går.

PlayStation 4 kommer til at blive revolutionerende i forhold til sociale netværk og spil, ifølge Sonys egne oplysninger.

Blandt andet kan brugere følge, se og overtage andres spil via nettet, ligesom det skal være være at pause spil. Ifølge Sony er det ideen at lave et meget stærkt socialt netværk med fokus på spil og PlayStation 4.

Den nye Playstation skal have en nye AMD multi-core silicon-processor der har otte x86-64 AMD Jaguar CPU cores, med en Radeon-grafikchip med 8GB GDDR5 ram. Der skulle også være USB 3.0, Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n Wi-Fi og Bluetooth 2.1.

Desværre får vi ikke designet på PlayStation 4 at se før senere på året.

PlayStation 4 er først til salg til jul hvor den skal kæmpe med Microsofts nye Xbox.

Den nye Playstation 4 leveres med en ny Playstation app til iOS og Android. Den nye app giver spillere mulighed for at benytte iOS og Android-enheder som ekstra-skærme. Det skulle ifølge Sony blandt andet kunne bruges i eventyrspil, hvor man kan loade et kort på sin iOS og Android-enhed mens man spiller på en anden skærm.

Via Sony.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.