Tim Cook: Ingen planer om billig iPhone

TimcookletstalkiphoneTim Cook talte om iPhone, skærmstørrelser og innovation på Goldman-Sachs konferencen.

Mens rygterne svirrer om en ny billig iPhone, og en ny iPhone med større skærm talte Tim Cook i går på Goldman Sachs Technology and Internet Conference i San Francisco, hvor journalisterne i den efterfølgende spørgetid havde rig lejlighed til at spørge Apple-bossen om Apples planer for den nærmste fremtid.

Tim Cook leverede naturligt nok ikke nogen endegyldige svar på spørgsmålene om kommende produkter, men på spørgsmålet om Apple vil lancere en billigere iPhone lød svaret: The only thing we’ll never do is make a crappy product. …” Cook fortsatte med at påpege at Apple rent faktisk allerede sælger billigere iPhones, i form af de ældre modeller der sælges til nedsat pris efter lanceringen af en ny iPhone og fortælte at Apple har haft svært ved at følge med efterspørgslen på især iPhone 4 efter at prisen blev sat ned.

På spørgsmålet om Apple har planer om en iPhone med større skærm henviste Cook til den gamle krig mellem Macs og Windowscomputere, hvor konkurrenterne altid har forsøgt at slå Apple på specifikationerne og på prisen. Men Cook hævder at det, forbrugerne vil have er en “aha-oplevelse”, der ikke har noget med nogen af delene at gøre.

Tim Cook havde desuden travlt med at mane investorernes frygt for, at Apple har mistet sin innovationsevne, i jorden. Ifølge Cook har Apples innovationskultur aldrig været stærkere.

Hør hele interviewet her.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.