Undersøgelse: iPhone mest pålidelig

iphone 5 reklameiPhone-brugere har færrest problemer med deres smartphone.

Apples iPhone er tidligere blevet udråbt til den mest pålidelige i flere andre undersøgelser foretaget af blandt andet teleudbydere, men denne undersøgelse er genereret af folkene bag hjemmeside FixYa, hvor brugere kan få hjælp til problemer med deres smartphone.

FixYa har undersøgt 722,558 og opdelt dem efter producent og efterfølgende tildelt de forskellige producenter en score baseret på deres markedsandel. Her ligger Apple helt i top med en score på 3,47, mens ærkerivalen Samsung kun scorer 1,21. I bunden ligger Nokia og Motorola med scores på henholdvis 0,68 og 0,21.

De problemer, brugerne har på iPhone, er ikke overraskende primært relateret til batteritiden, et problem som Apple har kæmpet med både i iOS 5 og iOS6. Derudover nævnes problemer eller klager som mangel på nye features og det at man ikke kan tilpasse sin iPhone, samt problemer med WiFi.

Se hele rapporten her.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.