Apple får nyt patent på multitouch

multifokus-kamera-patentApples nye patent gør det muligt at anvende multi touch med overflader uden indhold.

Apple udvikler hele tiden nye måder at bruge multi touch på og en af de nyeste er multi touch uden at du behøver at se hvad du laver. Med forholdsvis enkle gestures klikker man på en indholdsløs overflade og styrer med klik og andre bevægelser.

Det nye patent skulle være godt til eksempelvis bagsiden af enheder og så kunne det antages at det kunne bruges i en kommende iPod shuffle og iPad nano. Det kan også blot være et patent der relaterer til Magic Mouse og Magic Trackpad.

Via Appleinsider.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.