Autodesk klar med Maya 2014

MayaAutodesk har frigivet en opdateret udgave af 3D-animationsprogrammet Maya.

Det klassiske og populære program har fået en række forbedringer inklusive et mere strømline interface med en række forbedringer til værktøjer. Eks. er der i Maya 2014 et nyt Modeling Toolkit panel der giver adgang til et mere samlet overblik over funktioner og dermed gør arbejdet mere strømlinet og overskueligt.

Maya 2014 har også fået forbedret sin indbyggede redigeringsfunktion, så det er lettere at samarbejde på tværs at afdelinger på større projekter, og så er der en række konkrete nye værktøjer du kan anvende i Maya 2014.

Systemkravet er Windows 7 eller 8, Mac OS X 10.7 eller 10.8 samt Red Hat Enterprise Linux 6.2 WS.

Der er en demo af Maya 2014 så du kan teste om du vil opgradere.

Se også en masse om Maya 2014 nedenfor og læs mere  hos AutoDesk, der har flere sider om Maya.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *