iTunes U runder en milliard downloads

iTunes MatchiTunes U har netop rundet en milliard downloads.

Apple fortæller at iTunes U har rundet en milliard downloads. iTunes U er verdens største onlinekatalog med gratis uddannelsesindhold fra en række skoler og universiteter, samt kendte biblioteker, museer og organisationer.

iTunes U har blandt andet indhold fra store universiteter som Duke, Yale, Cambridge, MIT og Oxford, der frit kan hentes ned op computeren eller iOS-enheder.

Ifølge Apple downloades over 60 procent af alt indhold fra iTunes U i lande udenfor USA.

Det er inspirerende at se, hvad undervisere og studerende af alle typer foretager sig med iTunes U. Med det utrolige indhold, der tilbydes i iTunes U, kan studerende lære som aldrig før – der er nu iTunes U-kurser, som har mere end 250.000 tilmeldte studerende, og det er et fænomenalt skift i den måde, vi underviser og lærer på, siger Eddy Cue, Senior Vice President for Internet Software og Services hos Apple.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.