Rygte: Google overhaler Apple med ny Nexus 7

nexus-7Google kan slå Apple i kapløbet om at få en billig tablet med højopløselig skærm på markedet.

Konkurrencen på markedet for små, billige tablets med 7-8 tommer skærm er benhård, især efter at Apple i efteråret lancerede iPad mini, der skal tage kampen om med Googles Nexus 7, der er en af de dominerende tablets på området.

Der har længe gået rygter om at Apple vil lancere en iPad mini med retinaskærm i år, hvilket vil være en kraftig opgradering i forhold til den nuværende skærm, der har en pixeltæthed på 163 ppi. Til sammenligning forventes retina-udgaven af iPad mini at få en pixeltæthed på 324 ppi – eller næsten det samme som på iPhone 5.

Men flere analytikere mener nu at Apple først vil være klar med retinaudgaven af iPad mini i tredie eller fjerde kvartal i år, og det giver Google mulighed for at overhale Apple indenom. Der er nemlgi ogdså flere rygter om en opgradering af Nexus 7, der kan få en højopløselig skærm med 1.920 x 1.200 pixels, hvilket stort set svarer til pixeltætheden på Apples retinaskærme. Ifølge analytikerne vil oogle nemlig være klar til at lancvere den opgraderede nexus 7 allerede i andet kvartal i år.

via CNet

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.