Rygte: Ingen streamingtjeneste fra Apple foreløbig

itunes storeApples rygtede streamingtjeneste er sat på pause.

Der har længe været rygter om at Apple ville tilføje en streamingtjeneste til iTunes, for at dæmme op for konkurrencen fra især Spotify. Men ifølge New York Post er forhandlingerne med pladeselskaberne brudt sammen, fordi Applei musikbranchens øjne ikke vil betale nok for musikken.

I følge New York Post vil Apple betale 6 cents pr. 100 afspillede sange. Til sammenligning betaler den amerikanske rediotjeneste Pandora 12 cents pr. 100 sange og Spotify betaler 35 cents.Pladeselskabernes udspil til Apple har ifølge New York Posts kilder været 21 cents, som er en rate der er fastsat af brancheorganisationen Copyright Royalty Board.

Ifølge kilderen vil Apple lave en form for streamingbaseret radio, kaldet iRadio, der skal være gratis for brugerne og udelukkende financieret af reklamer fra Apples eget iAd.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.