Rygte: Spotify vil også streame video

spotifySpotify går i kødet på Netflix og HBO.

Spotify har på ingen tid vokset sig til den ledende spiller på musikstreaming-området, og nu overvejer det svneske selskab tilsyneladende at udvide butikken ganske betragteligt. To kilder med kendskab til selskabets planer fortæller til BusinessInsider at Spotify vil udvide fra at være en ren musikstreamingtjeneste til også at tilbyde video.

Spotify skulle ifølge kilderne være igang med at lede efter samarbejdspartnere som kan skabe og levere indhold til videotjenesten.

Taler rygterne sandt vil vi altså få endnu en konkurrent på videostreaming-området, hvor der allerede er mange spillere, såsom Netflix, HBO og hjemlige YouBio – hvilket forhåbentlig kan betyde lavere priser og bedre indhold til forbrugerne.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.