Apple inviterer til WWDC 2013

wwdc13Apple årlige udviklerkonference holdes fra 10. juni.

Apple har valgt at holde dette års World Wide Developer Conference fra 10. juni.

WWDC vil igen i år byde på mere end 100 sessions for udviklere, med deltagelse af over 1000 Apple-teknikere. Derudover er der en Apple Design Awards samt en masse andet der relaterer til Apple og softwareudvikling.

Nye udgaver af iOS og Mac OS X ventes præsenteret på WWDC.

WWDC varer i fem dage og indledes ofte med en keynote af Apples CEO. Dette er endnu ikke udmeldt fra Apple.

Interesserede kan bestille billetter fra i dag.

We look forward to gathering at WWDC 2013 with the incredible community of iOS and OS X developers. Our developers have had the most prolific and profitable year ever, and we’re excited to show them the latest advances in software technologies and developer tools to help them create innovative new apps. We can’t wait to get new versions of iOS and OS X into their hands at WWDC, fortæller Philip Schiller, Apples senior vice president of Worldwide Marketing.

Via Apple.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.