BeoSound 5 leveres nu med Spotify-integration

BeoSond 5 leveres nu med komplet Spotify-integration.

B&O har lavet et ny samarbejde med musiktjenesten Spotify der giver alle brugere af BeoSound 5 komplet Spotify-integration.

Med den nye integration med Spotify er der nu adgang til 20 millioner musiknumre fra Spotify.

Bang & Olufsen giver alle eksisterende BeoSound 5 ejere mulighed for at få del i Spotify-integrationen via en gratis onlinesoftwareopdatering.

“Flere og flere forbrugere vælger at streame deres musik, og på mange markeder sælges der mere streamet musik end cd’er. Men en lav bitrate har afholdt mange musikelskere fra at bruge streamingtjenester. Med Spotify fuldt integreret i BeoSound 5 har Bang & Olufsen ejere nu adgang til over 20 millioner sange i den bedst mulige streamingkvalitet. Samarbejdet med Spotify er et vigtigt skridt for at holde Bang & Olufsen ejere opdateret med den voksende tilgængelighed af digital underholdning, og vi glæder os til yderligere samarbejde med Spotify i fremtiden”, fortæller Category Manager Theis Mørk fra Bang & Olufsen.

© 2013 – 2021, maczonen.dk. All rights reserved.