Rygte: iOS 7 får nyt design

iLife-iOSMed Jonathan Ive som direkte leder for både software og hardware er det ventet at Apple vil lave store ændringer i brugerfladen på både Mac OS X og iOS.

Ifølge nye rygter fra den ofte korrekte John Gruber, så får iOS 7 en større designmæssig overhaling. Designet i iOS 7 forventes med Ive som chef at blive langt mere minimalistisk og i stil med Apples fysiske produkter.

Da Apple muligvis planlægger at iOS 7 skal præsenteres til sommer er der travlt hos Apples udviklere. Flere udviklere fra Mac OS X 10.9 skulle således være flyttet til iOS 7 for at sikre at man kan nå at blive færdige til sommer, hvor andre rygter peger på at Apple vil være klar med en ny iPhone 5S.

Ive fik ansvaret for iOS efter Scott Forstall allerede sidste år.

Via Daring Fireball.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.