Samsung klar med ny gigant smartphone

Samsung-Galaxy-MegaGalaxy Mega er en vaskeægte phablet.

Hører du til dem, som ikke kan få deres smartphones store nok er Samsung klar med en ny model, der for alvor udvisker grænsen mellem smartphone og tablets. Samsung Galaxy Mega, som den nye phablet rammende hedder, har en skærm på hele 6,3 tommer, men Samsung forsikrer om at den skulle være til at holde i én hånd, og kunne klemme sig ned i buskelommen. Samtidig er prisen holdt nede for udover den gigantiske skærm har Samsung holdt igen med hardwaren og ikke benyttet det nyeste, hurtigste og dyreste på markedet

Galaxy Mega har en del funktioner til fælles med Galaxy S 4, blandt andet Sound & Shot, som købler lyd til de billeder man tager, og partyfunktionen, hvor flere smartphones kan sættes til at spille den samme sang simultant.

Herlighederne drives af en dual-core processor på 1,7 GHz. Styresystemet er Android 4.2.

En mindre model på 5,8 tommer er også på vej, med en lidt mindre processor på 1,4 GHz

Galaxy Mega kommer i butikkerne omkring 1. juni.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.