Defekt power-knap på iPhone 4 kan koste Apple millioner

iPhone4SApple er blevet sagsøgt i USA.

Debra Hilton har lavet et gruppesøgsmål mod Apple i USA på grund af en defekt i tænd/sluk-knappen på iPhone 4. Iføgle Debra Hilton stoppede knappen med et virke kort tid efter garantiens udløb og det er ifølge Debra Hilton dyrt at få skiftet knappen på et reparationsværksted.

Ifølge Debra Hilton er fejlen i et lille stykke ledning underknappen og det skulle Apple være klar over. Derfor mener Debra Hilton at Apple skal sagsøges og betale for reparationer til de mange ramte brugere.

Ifølge flere tråde på nettet er der noget der tyder på at problemet er særdeles udbredt på iPhone 4, se eks. denne lange tråd i Apples forum, men der skulle også være en del brugere af iPhone 4S og iPhone 5 med lignende problemer.

Læs mere.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.