Salget af iPads forventes at falde for første gang

ipad+ipadminiIfølge analytiker kan Apple forvente at få et salg af iPads i andet kvartal, der er lavere end i samme kvartal sidste år.

Analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities spår at Apples salg af iPads i andet kvartal i år vil ligge lavere end i samme kvartal sidste år. Får Kuo sin vilje, vil det være første gang nogensinde at Apples salg falder sammenlignet med kvartalet året før.

Ifølge Kuo ventes salget at ligge 10 til 15 procent lavere sammenlignet med samme kvartal sidste  og 20 til 25 procent lavere end forrrige kvartal. Årsagen skal findes dels i manglen på opdaterede iPads fra Apple, samt en stormflod af billige Android-tablets, der sendes på markedet netop nu. Særligt hårdt er iPad mini blevet ramt med et fald på op mod 40 procent i forhold til sidste kvartal.

Salget af iPad ventes dog at stige igen i 3. kvartal hvor Apple ventes at frigive iPad 5.

Apple skulle ifølge Kuo kunne sælge 12,7 millioner iPads i andet kvartal der slutter med juni.

Via Appleinsider.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *