Se nyt interview med Tim Cook

TimCAppleSe Tim Cook fortælle om iOS 7 og erklære at iOS skal være mere åbent i kommende versioner.

Den årlige All Things D-konferencen startede i går og her blev Tim Cook interviewet af Walt Mossberg.

Nyheden om at iOS skal være mere åbent kom frem da Mossberg refererede til Googles Android der er langt mere åbent end iOS. Cook sagde at nogle få ønskede iOS åbnet, men de fleste er har ikke noget problem med iOS som det fungerer nu. Cook konkluderede dog at man ville åbne lidt op, specielt for udviklere.

Interviewet handlede om alt fra udvikling af iOS 7 og Jonathans Ive’s dybe engangement i det projekt efter Scott Forstall, Apples Maps-app, hvor Cook endnu engang sagde, at Apple havde fejlet, til Google Glasses.

Se med via dette link.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.