Verdens hurtigste eksterne harddisk fra Buffalo

DrivestationBuffalo skyder nu igen grænserne for høj hastighed med ny ekstern harddisk.

Buffalo er nu klar med verdens hurtigste eksterne harddisk, Buffalo DriveStation DDR.

Den nye Buffalo DriveStation DDR har som den første eksterne harddisk en indbygget 1GB DDR3 cache. Buffalo DriveStation DDR kan derfor overføre data med op til fem gange større hastighed end sine forgængere og mere end dobbelt så hurtigt som de nærmeste konkurrenter på markedet, ifølge Buffalo.

Harddisken skriver med  400MB/s og læser med mere end 330MB/s og det gør det muligt at kopiere 800 MB digitale billeder fra en PC til Buffalo DriveStation på under 3,5 sekunder og imponerende 3.000 digitale billeder på bare 13,1 sekund.

”DriveStation DDR giver brugerne uhørt hurtig overførsel til samme pris som et almindeligt USB 3.0 eksternt drev. Drevet byder på mere end tre gange så hurtig skrivehastighed og mere end dobbelt så hurtig læsehastighed som det hurtigste drev der er på markedet lige nu,” forklarer Paul Hudson, Sales Director Northern Europe hos Buffalo Technology.

DriveStation DDR er tilgængeligt med 2TB eller 3TB og virker med både Windows og Mac.

Via Buffalo.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.