Apple gør det nemmere for producenter af tilbehør

iOS7Apple Apple åbner blandt andet op for AirPlay.

Aple har flere gode nyheder til udviklere og producenter af tilbehør i iOS 7.

Blandt nyhederne er en mere åben og bredere understøttelse af Bluetooth, Wifi til langt flere enheder, også uden computer med bedre device management, samt ny iOS-teknologi, der skal gøre det muligt at udvikle høreapparater, der kobler til iOS 7.

Apple har ifølge 9to5Mac planer om også at åbne AirPlay audio til alle enheder. Hidtil har denne teknik været begrænset til visse forstærkere og højttalere, men med en ny åben AirPlay audio-protokol, vil mange flere enheder have understøttelse til AirPlay.

Samtidig vil det også være muligt at udvikle AirPlay audio-adaptere så ældre forstærkere kan modtage AirPlay.

Via 9to5Mac.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.