Apple gør klar til WWDC

wwdc13Moscone West convention center pyntet med bannere.

På mandag starter Apples årlige udviklerkonference med den traditionelle keynote, og i Moscone center er forberedelserne i fuld gang. I denne uge er der kommet bannere op, med logoet for WWDC 2013 og med underoverskriften “Where a whole new world is developing”.

Apple plejer normalt altid at komme med subtile hints til konferencens indhold i teksten og grafikken på bannerne, og i år spekuleres der på om det farverige logo hentyder til et redesign af iOS 7(hvilket ikke vil være helt usandsynligt, eftersom Jony Ive nu står for designet i iOS efter Scott Forstalls exit) eller af OS X 9, som også blvier præsenteret på konferencen.

Se billeder fra Moscone West her.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.