Batterioplader kan give malware på iPhone

Skærmbillede 2013-06-03 kl. 19.08.10Det er nu muligt at installere skadelig malware på iOS via en mobiloplader.

På dette års Black hat-konference fremvises en modificeret batterioplader, der kan installere malware på iOS.

Bag det nye hack står it-eksperter fra Georgia Institute of Technology. Forskerne hævder at alle iOS-enheder er muligt at hacke på et minut. Forskernes opgave har været at se om iOS er så sikker som sit ry og det er det altså ikke.

“In this presentation, we demonstrate how an iOS device can be compromised within one minute of being plugged into a malicious charger. We first examine Apple’s existing security mechanisms to protect against arbitrary software installation, then describe how USB capabilities can be leveraged to bypass these defense mechanisms. To ensure persistence of the resulting infection, we show how an attacker can hide their software in the same way Apple hides its own built-in applications”, fortæller it-eksperterne i deres oplæg.

Via Blackhat.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.