Få iWork i iCloud senere i år

iWork-i-iCloudMed Cloududgaven af iWork kan Apples produktivitetsprogrammer også bruges på Windows.

En af de mere oversete nyheder fra gårsdagens keynote var den nye integration af iWork i iCloud. Og når iWork går i skyen senere i år vil en af de store begrænsninger i Work forsvinde, nemlig at programmerne ikke kan køres på Windows. Eftersom iWork i skyen kommer til at køre i browseren, kan man nemlig også arbejde i iWork på en Windows-PC. Apple fortæller at både Chrome og Internet Explorer vil understøtte iWork, mens det endnu ikke vides om man kan bruge for eksempel Firefox.

Det skulle også være muligt at indkorporere elementer fra Office via drag-and-drop.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.