iPad mini retina-skærm produceres af Samsung

ipad+ipadminiSamsung skal ifølge flere rygter producere skærme til både iPad 5 og iPad mini 2.

Apple ventes at være klar med iPad 5 og iPad mini til efteråret i god tid inden julehandlen og selvom Apple og Samsung fortsat kæmper om patenter i retten, så lader det til at Samsung skal producere skærmene.

Ifølge rygtet skal Samsung levere en 7,9″ QXGA retina-skærm med en opløsning på 2048 × 1536 pixels samt 326 pixels per tomme til Apple i 3. kvartal. Det er en kraftig opgradering i forhold til den nuværende skærm, der har en opløsning på 1024 x 768 eller 163 pixels per tomme.

Derefter følger en ny skærm til iPad 5.

Begge iPads ventes præsenteret til september eller oktober.

 

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.