Plants vs Zombies 2 frigives til sommer

PlantsVsZombiesPopcap udgiver til sommer Plants vs Zombies 2 og spillet bliver gratis at hente.

Plants Vs Zombies 2 udgives den 18. juli til iOS og denne gang bliver det helt gratis at hente spillet. Dog vil du kunne købe indhold fra spillet, så helt gratis bliver det nok ikke i længden. Popcap har nemlig fået smag for fremium-spil, som de populært kaldes.

Her på redaktionen er der store forventninger til det nye spil og er det i nærheden af at være lige så godt som Plants Vs Zombies 1, så har du noget at glæde dig til, hvis du kan lide Castle Defence blandet med Zombier og god humor.

Se en trailer fra Plants Vs Zombies 2 nedenfor.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.