Samsung Galaxy S4 Zoom: Et ægte mobilkamera

Skærmbillede 2013-06-12 kl. 19.19.34Hip hybrid eller rædselsmutant? Samsung lancerer Galaxy S4 Zoom.

Hører du til dem der er træt af at skulle slæbe rundt på både en smartphone og et digitalkamera, er Samsungs seneste skud på stammen sikkert en glædelig nyhed.

Galaxy S4 Zoom er ifølge Samsung nemlig det første rigtige mobilkamera, med et kamera med 16MP, og 10x optisk zoom, hvilket aldrig før er set i et smartphonekamera. “Prisen” er da også temmelig åbenlys: Et monster af en smartphone med en vægt på 208 gram og en stor fed linse på bagsiden, som umuliggør at man lægger dyret fra sig på bordet – eller har den i baglommen for den sags skyld.

Smartphonespecifikationerne er ikke videre prangende: en qHD sAMOLED skærm på 4,3 tommer, 1.5GHz dual-core processor, 8GB intern hukommelse (tilgængelig hukommelse cirka 5GB), MicroSD op til 64GB samt 1.5 GB RAM og Android 4.2 (Jelly Bean).

Med en særlig ring omkring linsen, kaldet Zoom Ring får man adgang til de vigtigste funktioner, og kan også tage et billede, mens man taler i telefon – og med det samme dele billedet med den, man taler med.

Er du hooked på hybriden, kommer Galaxy S4 Zoom til Danmark til august til en vejledende pris på 4.100,- for 3G versionen (der fås også en 4G udgave, der koster 4.500,-). Synes du er det er en rædselsmutant, kan du heldigvis bare lade være med at købe den!

galaxy-s4-zoom-2

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.