1-årig køber bil på fars iPhone

iphone 5 reklame

Det kan være dyrt at lade ungerne lege med sin iPhone uden opsyn.

Vi kender alle rædselshistorierne med børn der har købt for tusindvis af kroner via in-app purchases på iPhone, men selv om man har indstillet sin iPhone så indkøbene undgås, skal man altså stadig være opmærksom, når man overlader sin iPhone til ungerne.

En 14 måneder gammel pige fra Oregon, som legede med sin fars iPhone, kom til at byde på en bil på eBay, og vandt efterfølgende auktionen. Bilen, som gik for $225, er en Austin Healy Sprite fra 1962, men teksten “frankensprite” spraymalet på siden, og to motorer – begge installeret på bagsædet.

Faderen var selv på udkig efter en billig brugt bil til istandsætning og havde indstillet søgekriterierne i eBay-app’en derefter, hvilket uden tvivl er derfor at datteren fandt frem til auktionen. Efter at den første panik havde lagt sig i den lille familie har forældrene besluttet sig for at fastholde købet og sætte bilen i stand, så datteren kan få den i 16 års fødselsdagsgave. Ud fra billedet at dømme er 15 års arbejde på at renovere bilen nok også meget passende……

Skærmbillede 2013-07-20 kl. 12.23.24

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.