Apple dropper sagsanlæg mod Amazon

Skærmbillede 2013-07-10 kl. 07.55.40Apple sagsøgte i 2011 Amazon da de også brugte navnet “app” til at promovere deres forretning.

Amazon  har nemlig deres helt egen Appstore og det mente Apple var konkurrenceforvridende og forvirrende for kunderne, da Apple også har en såkaldt App Store. Apple ville med andre ord have retten til at bruge navnet “app”.

Det fik dog både Amazon og senere flere andre firmaer inklusive Microsoft til at protestere og argumentere for, at Apple ikke kunne eje retten til ordet “app”, da dets brug er alt for bred og almindelig.

Amazon kunne bla. fremlæge bevis for at selv Steve Jobs havde brugt ordet app som en generel term og dermed modsagde Apples påstande om at de ejede udtrykket, der i bund og grund er en forkortelse for application, der heller ikke kan ejes af noget firma.

Nu har Apple valgt at droppe sagsanlægget mod Amazon, og det betyder at sagsanlægget mod Apple, som Amazon lavede som modtræk også droppes.

Læs også: Apple sagsøger Amazon

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.