Apple får støtte fra Microsoft

Phil Schiller fremviser den nye iPad mini.
Phil Schiller fremviser den nye iPad mini.

Apple får nu støtte fra bla. Microsoft, Dell og Intel.

På søndag træder et handelsforbud mod import af iPhone 4 og iPad 2 i kraft i USA, efter at Samsung vandt en retssag fornylig over Apple.

Samsung har af handelskommisionen fået ret i, at Apple krænker et standard 3G-patent i bla. iPhone 4 og iPad 2. Apple har invendt at patentet er et såkaldt standard-patent, som patenthavere skal licensere under rimelige betingelser og det hævder Apple at Samsung ikke har villet.

Apple får nu støtte af Business Software Alliance (BSA), som har medlemmer som Adobe, Dell, Intel, Microsoft og Oracle. Derudover har Verizon også protesteret til præsidentent og bedt ham omstøde beslutningen fordi den åbner op for en ladeport af urimelige overbetalinger for almene standardpatenter, der bør stilles til rådighed for andre med rimelige vilkår og priser.

Via WSJ.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.