Bob Mansfield forlader Apples ledeleseteam

BobMansfieldBob Mansfield er forsvundent ud af Apples ledelesteam.

Apple bekræfter at Bob Mansfield, der var senior vice president of technologies hos Apple, træder ud af Apples ledelsesteam for at arbejde på specielle projekter. Mansfield vil fremover referere til Tim Cook.

Mansfield meddelte sommeren 2012 at han ville gå på pension, men blev lokket af Apple til en stilling som senior vice president for et ny område kaldet Technologies i oktober. Det er uvist hvem der skal overtage Mansfields job. Det vides heller ikke hvorfor Mansfield forlader sit job så hurtigt.

Via AllThingsDigital.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.