Flot salg af iPhones i 3. kvartal

applethunderboltdisplayApple har nu fremlagt regnskab for 3. kvartal og der er både gode og dårlige nyheder.

Apple satte rekord med et salg på 31,2 millioner solgte iPhones i junikvartalet. Det er ny rekord for juni-kvartalet. Her solgte Apple sidste år kun 26 millioner iPhones. Det flotte resultat skal ligger også over Wall Streets forventninger til salg af iPhones og fik straks Apples aktie til at stige.

Til gengæld trækker dårligere salg af iPads og Mac-computere det flotte regnskab lidt ned. Apple solgte 14,6 millioner iPads i juni-kvartalet i år og 17 millioner i samme kvartal sidste år. Apple solgte også færre Mac-computere, med et salg på 3,8 millioner enheder i år. Apple solgte 4 millioner Mac-computere i samme kvartal sidste år.

Apple omsatte samlet for 35,3 milliarder dollars i juni-kvartalet mod 35 milliarder dollars i samme kvartal sidste år. Salget udenfor USA repræsenterede 57 procent af omsætningen i kvartalet.

“We are especially proud of our record June quarter iPhone sales of over 31 million and the strong growth in revenue from iTunes, Software and Services. We are really excited about the upcoming releases of iOS 7 and OS X Mavericks, and we are laser-focused and working hard on some amazing new products that we will introduce in the fall and across 2014″, fortæller Tim Cook, Apple’s CEO.

Apples regnskabskvartaler løber forskudt fra kalenderåret.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.