Her er bøgernes Spotify – Mofibo

MofiboDet nyopstartede firma Mofibo tilbyder læselystne danskere adgang til mere end 5000 bøger.

Nu kan du læse alt det du har lyst til for 99 kroner om måneden. Den nye tjeneste Mofibo byder på mere end 5.500 e-bøger og blandt titlerne finder du Leif Davidsen: Patriarkens hændelige død, Elsebeth Egeholm: De døde sjæles nat, EL James: 50 shades of grey, Steffen Jacobsen: Trofæ, Ulrik Wilbek: Gå forrest, Line Holm: Kuppet, Anne Vibeke Holst: Kongemordet, Johannes Sløk: Kierkegaards Univers , Per Nielsen: 4 – Brøndby i min tid, Axel Holm: Hvidsten Gruppen, Jo Næsbo: Politi, Jesper Stein: Bye Bye Blackbird, Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt, Steffen Jacobsen: Trofæ, Sylvia Day: Bundet til dig.

Mofibo har også en række børnebøger, eks. Bamses Billedbog, Pippi Langstrømpe og Gummi Tarzan så der er indhold til hele familien.

Vi præsenterer en brugervenlig tjeneste, der vil give anledning til at læse flere og bedre bøger – og som også gør det let for de yngste og de ældre at navigere rundt i boguniverset på iPad og iPhone. Vi håber på at Mofibo vil vække læselysten hos mange og inspirere danskerne til at læse flere bøger. Derfor starter vi med give alle danskere en måneds gratis adgang til Mofibo, så de har mulighed for at tage 5500 bøger med sig i håndbagagen –og læse ubegrænset uanset hvor ferien går hen, siger Morten Strunge, der er stifter af Mofibo.

Med den nye tjeneste er det også muligt at læse bøger offline. Du skal blot gemme favoritbøgerne i Læselisten i App’en, ligesom det også er muligt at følger med i hvad eks. venner og bekendte læser.

Netop nu kan du prøve Mofibo i en måned gratis. Herefter koster det 99 kroner per måned.

Der er Apps til både iOS og Android.

Via Mofibo.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: