Nu lukker Lovefilm ned

LovefilmFilmtjenesten er netop lukket ned.

Lovefilm var pionerer på markedet for udlejningsfilm i Danmark. Via tjenesten var det muligt, at leje film der fysisk blev tilsendt.

Dog er markedet i dag fyldt med konkurrerende tjenester og det kan være en af grundende til at det gamle koncept ikke længere holder.

Lovefilm skriver selv at de beklager lukningen men kan ikke sige noget om hvorfor, da Lovefilm er et børsnoteret selskab under Amazon.

Vi på LOVEFiLM synes det er utroligt trist at måtte lukke virksomheden. Vi elsker film, og er stolte over at have kunnet tilbyde vores kunder markedets bredeste udvalg. Vi håber at du har sat pris på vores produkt, og kan ikke andet end at beklage, at det ikke længere vil være tilgængeligt på det danske marked. 
Da vi er et børsnoteret selskab, har vi desværre ikke mulighed for at kommentere eller uddybe bakgrunden for afgørelsen om nedlæggelsen.

Er du i klemme med gavekort eller lejefilm eller andet, så tjek din mail fra Lovefilm eller besøg deres side med hjælp. Lovefilms hjemmeside lukker helt ned 10. august.

Via Lovefilm.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.