Philips og Disney vil sælge lamper

MickeyStoryLightDisney og Philips præsenterer senere i år nye interaktive børnelamper.

Nu kan du snart får en række af Disneys berømte og velkendte figurer som Minnie, Mickey, Anders, Ariel, Biler osv. levende på en helt ny måde i lampeform. De er særligt udviklede til bla. at hjælpe på børns søvnrytmer eller at gøre højtlæsning endnu bedre.

Disney og Philips er i alt klar med 19 nye produkter, bla. SleepTime Mickey, der benytter letgenkendelig sol- og måne-indikatorer, til at forstå, hvornår det er tid til at sove og at stå op.

Med Monsters Inc. SoftPals får børn en sengekammerat, der kan  hjælpe med tryghed. Lampen giver lige præcis lys nok til at skabe en beroligende atmosfære for børnene uden at genere. LivingColors Mini Mickey & Minnie giver børnene mulighed for at slippe fantasien fri. Lampen har et væld af forskellige farver at vælge imellem, der gør det nemt for børnene at træde ind i deres egen fantasiverden.

”Philips og Disney ønsker at skabe magiske øjeblikke, der kan forbedre familiers daglige trivsel.   Sammen har vi skabt en serie af sikre, innovative og dynamiske lyskoncepter til børn, forældre og barnlige sjæle. Vi vil gerne give børn mindeværdige oplevelser ved at levere spændende, interaktiv og innovativ belysning, som hele familien kan nyde sammen, siger Kristina Marushak-Mortensen, Nordic Business Development Manager Disney Luminaires.

Philips Disney indeholder følgende produkter:

  • Philips Disney StoryLight Mickey begynder kit – innovativ Mickey Mouse-formet lampe, som på smarteste vis synkroniserer sit farvede lys med klassiske Disney-historier, der læses som en interaktiv e-bog på iPad. Perfekt til højtlæsning.
  • Philips Disney SleepTime som Mickey og Minnie Mouse – natbordslampe, som drysser lidt Disney-magi over barnets sengetidsrutine. Lampen giver barnet en rolig start på natten og vækker det forsigtigt om morgenen.
  • Philips Disney SoftPals som Sulley og Mike fra Monsters Inc., klassisk Mickey og Minnie Mouse – den perfekte sovekammerat er vigtig ved historiefortælling og til at gøre det til en vane for barnet at sove igennem hele natten.
  • Philips Disney Candles som 4 forskellige Disney Prinsesser, Minnie og Mickey Mouse – denne lampe afgiver et varmt og beroligende lys, som giver illusionen af flammer fra stearinlysets skær. Lampen skaber et afslappet lys, som tilføjer et strejf af magi til børneværelset.
  • Philips Disney LivingColors Micro lamper i Cars, Planes, Princess og Ariel – med 64 farver at vælge imellem, som kan forvandle værelset til hvad som helst.
  • Philips Disney LivingColors Mini Mickey og Minnie Mouse – Vil ændre barnets værelse og skabe en sjov og magisk eller beroligende atmosfære.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.