Stor interesse for iOS 7 beta

iOS 7Udviklerne er helt vilde med at installere iOS 7.

Ifølge nye tal fra Onswipe har 0,77 procent af alle iPhones ny en version af iOS 7, mens 0,28 procent af alle iPads køre iOS 7. Det er mere end dobbelt så mange, som installerede iOS 6 da det system blev frigivet som beta sidste år.

Det kunne tyde på, at det ikke kun er udviklere, der viser interesse for iOS 7, men også andre der har fået adgang til systemet eksemelvis fra venner eller via nettet.  Der kan dog være mange gode grunde til at holde iOS 7 beta fra sine enheder, da systemet, da det er beta, kun er for udviklere og derfor også fyldt med fejl.

Apple præsenterede iOS 7 på WWDC 2013 den 10. juni og en beta blev siden frigivet til udviklerne samme dag.

Ifølge nye rygter er iOS 7 beta 3 klar til download 8. juli,

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.