Apple ansætter top-chef fra Levis

Skærmbillede 2013-08-22 kl. 07.50.20Enrique Atienza har fået arbejde hos Apple.

Enrique Atienza var tidligere ansat som senior vice president i Levi Strauss i USA. På Linkedin har han netop opdateret med skiftet fra Levis til Apple. Det fremgår dog ikke tydeligt hvilken rolle Atienza får ved Apple, blot står der Apple retail, hvilket er Apples butik-segment.

Det menes dog, at Atienza bliver chef for Apples butikker efter Ron Johnson og John Browett. Johnson forlod den stilling i 2012 og blev erstattet af John Browett, der dog blev fyret kun ti måneder senere. Siden har Apple manglet en ny chef for Apple Stores.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.