Apple frigiver OS X 10.8.5 til udvalgte partnere

Mountain-Lion Udvalgte partnere og udviklere får mulighed for at hente OS X 10.8.5.

Apple har netop frigivet en ny beta af OS X 10.8.5. Den nye beta menes at være den sidste beta før den færdige udgave frigives, muligvis inden Apple præsenterer nye produkter i september. Den kommende  OS X 10.8.5 forventes samtidig at blive den sidste større opdatering til OS X Mountain Lion inden OS X Mavericks frigives.

Blandt nyhederne i OS X 10.8.5 skriver Apple, at der er forbedringer til Mail og skærmskåner og bedre stabilitet til Xsan. Apple har dog også andre nyheder i OS X 10.8.5, eks forbedringer til AFP filoverførsler via 802.11ac Wi-Fi, ligesom der kan forventes understøttelse til evt. kommende nye produkter.

Via Appleinsider.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.