Apple søger efter flere hjælpere til kort-app

AppleMapsApple leder netop nu efter en række medarbejdere, der skal hjælpe med at forbedre Apples kort.

Apples kort-app fik en uheldig start fordi den var alt andet end perfekt og meget langt fra en konkurrent til Google Maps. Men meget er sket siden da og Apple har ansat en række hjælpere til at foretage undersøgelser af Apples kort en række steder jorden rundt. De såkaldte “Maps Ground Truth Local Experts” hjælper Apple på udvalgte lokationer med at tilpasse og rette i Apples kort.

Netop nu søger Apple yderligere “Maps Ground Truth Local Experts” til jobs i en række byder, bla. Paris og Rom. En “Maps Ground Truth Local Experts” skal have godt kendskab til engelsk og naturligvis et meget godt kendskab til det område man skal arbejde i.

Du kan læse mere om de mange nye jobs som “Maps Ground Truth Local Experts” via Apple.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.