Apples byt-til-nyt-program tager form

apple storeSom tidligere rapporteret arbejder Apple på at få flere til at bytte brugt hardware til nyt i Apple Store.

Apple vil fokusere på at få kunder til at købe nye iPhones ved at tage de gamle iPhones i bytte mod en rabat på den nye model. De gamle modeller sættes i stand og sælges af Apple i fattigere lande, mens Apple får øget salget af nye enheder.

Ifølge de nyeste rapporter, så er Apple nu i fuld gang med at træne de første ansatte i buitkkerne, så de kan være klar til at bytte til nyt sidst i september hvor de nye iPhones ventes klar til salg i USA.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.