BeoLab 14 2.1 i stereo

B&O præsenterer ny version af BeoLab 14 2.1.

BeoLab 14 2.1 er et nyt højttaler- og subwoofersæt ,der modsat den oprindelige Beolab 14 med surround sound, kun tilbyder stereo.

Det nye Beolab 14 2.1 byder på et let og diskret design, der består af en lille subwoofer samt satellithøjttalere.

Satellithøjttalerne er udformet i anodiseret aluminium og forsynet med udskiftelige frontstoffer, der fås i forskellige farver. De kan monteres på væggen eller i loftet, eller på gulv- og hyldestande.

Bang & Olufsens lydfilosofi er at gengive lyden, som kunstneren ville have ønsket, den blev hørt, forklarer Lars Fredsgaard. – Vores samarbejde med nogle af verdens førende bilproducenter har givet vores akustikingeniører stor viden om at gengive lyd helt autentisk i meget små indpakninger. Det er dette højttalersystem det perfekte eksempel på. Selvom de er kompakte og stilfulde, er lyden fuldt på højde med højttalere, der er tre gange større, siger Lars Fredsgaard, Category Director for højttalere.

De kan styre lyden via en smartphone eller tablet og der kræves ikke ekstern forstærker. Sidst er det muligt at forvandle Beolab 14 2.1 til et komplet 5.1 surround sound-system, med tilføjelse af yderligere sattelithøjttalere til systemet.

Det nye system virker på alle tv-systemer og koster 18.995 kroner.

 

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.