Dali KUBIK FREE får EISA-pris

KUBIKFREEDalis smukke højttaler er bedste produkt i kategorien.

Når det gælder trådløse højttalere er der ikke nogen der kan så Dali. Den danske højttalerfabrik har netop fået prisen  Best Product 2013/2014″ i kategorien “Wireless Speaker System” af EISA-komiteen.

EISA skriver bla.:

With its new Kubik Free series of miniature two-way loudspeakers, Dali is putting the fun back into functionality. The self-powered Kubik Free loudspeaker connects wirelessly to any Bluetooth music streaming device, its onboard amplifiers delivering a deliciously sweet sound from Dali’s proprietary wood-fibre bass/mid driver and soft-dome tweeter.”

KUBIK FREE leveres i flere forskellige farver med udskifteligt stof og er på markedet til efteråret.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.