Designkoncept: Her er fremtidens OS X

OSXIvericksHvis Jonathan Ive får lov at lade udseendet fra iOS 7 flytte med over i OS X sker der store ting.

Jonathan Ive er sat i spidsen for at forny designet på Apples brugerflader og det kan man tydeligt se i den nye iOS 7 beta.

En række designere har sat sig for at give en række flotte eksempler på hvordan fremtidens OS X kunne se ud, hvis Jonathan Ive’s designs fra iOS 7 flyttes mere med over i OS X. Et eksempel er OS X Ivericks som den britiske designer Stu Crew står bag.

Ive’s store ændring af iOS 7 og måske senere OS X efter Mavericks har da også fået flere på nettet til at drive gæk med den anerkendte designer. Eks. findes der flere sider med humoristiske bud på hvordan ting ville se ud, hvis Jonathan Ive havde designet dem.

 

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.