Google-sjov: Det synes vi om andre lande

Skærmbillede 2013-08-09 kl. 13.02.23Se hvad landene googler om hinanden.

Der er få ting i verden så underholdende som at få et lille indblik i, hvad – og hvordan – andre mennesker googler. Og det bliver kun endnu sjovere, når man støder på denne fantastiske liste, sat sammen af Noah Veltman.

Her kan man se, hvad amerikanere, canadiere, briter, australier og new zealændere søger på, når de søger information om hinanden. Bortset fra de forventelige fordomme som hvorfor amerikanerne er dumme og briterne arrogante er der et væld af guldkorn på den lange liste. På grundsørgsmålet “is it legal” søger canadierne for eksempel fortrinsvist på “- to marry yourself”(!), mens amerikanerne er mere interesseret i at vide om det er lovligt at eje en ræv(?!).

Længere nede på listen finder man spørgsmål som “Do americans….?” Her er briterne interesserede i at vide om amerikanerne drikker te, men australierne gerne vil vide om amerikanere kan lide australierne.

Gå selv på opdagelse og find flere guldkorn her.

Via Gizmodo

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.