iPad dominerer ikke længere suverænt på tabletmarkedet

ipad+ipadminiFor første gang er det ikke iPad der sidder på størstedelen af markedet.

Ifølge nye tal fra Canalys har Apple mistet sin plads som dominerende på tabletmarkedet. Tal fra juni viser, at Apple sad på 42,7 procent af verdensmarkedet for tablets, mens tablets med andre systemer nu sidder på hele 57,3 procent af markedet.

Selvom det stadig giver Apple en førsteplads som størst på markedet er det en kraftig tilbagegang for Apple. I andet kvartal 2012 havde Apple 71,2 procent af markedet, mens de andre tablets måtte dele de beskedne sidste 28,9 procent mellem sig.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.