LG G2 præsenteret

LG_G2_Android_smartphone_Range (4)LG’s nye topmodel kommer til Danmark i efteråret.

LG har præsenteret deres topmodel for efteråret 2013: LG G2

LG G2 er en typisk highend smartphone med en stor skærm, kraftig processor og et godt kamera, men for at skille sig ud fra mængden har LG introduceret en række andre nyheder, der mere går på design og funktionalitet.

Kant til kant skærm og farvel til sideknapperne

LG har indarbejdet en 5,2″ stor skærm i en meget smal kant, hvilket ifølge LG gør at man får en meget stor skærm, der stadig kan betjenes med én hånd.  Samtidig har LG gennemført en række brugerundersøgelser, der har vist at brugerne har svært ved at betjene knapperne på siden i takt med at mobilerne er blevet større, og har taget konsekvensen og fjernet sideknapperne. I stedet er knapperne integreret på bagsiden, der hvor man naturligt vil have sine pegefingre. Udover at kunne betjene volumen, kan man ved at holde knapperne inde tilgå QuickMemo og kameraet. Og ligger mobilen på bordet med skærmen opad kan man med den nye KnockOn funktion tænde for den ved at trykke let på skærmen to gange i stedet for at skulle vende den om og finde tændknappen.

Bedre grafik – lavere strømforbrug

LG har  valgt at bruge en IPS skærm, der giver præcise farver og et klart billede uden forvrængning.

Samtidig bruger LG G2 Graphic RAM (GRAM), hvilket resulterer i et mere effektivt energiforbrug. GRAM kan reducere displayets energiforbrug med op til 26 procent, når telefonen står på still-billedet og øger enhedens samlede brugstid med cirka 10 procent. Og med et stort batteri med 3000 mAh er der strøm nok til hele dagen.

Lyd i studiekvalitet og  bedre kamera

Med tanke på at smartphone i dag i meget høj grad bruges som musik og medieafspillere har LG kælet for lyden. LG G2 kan således afspille lyd med 24 bit/192kHz kodning, der producerer lyd i studiekvalitet, som er langt højere end noget, der findes på cd.

På kamerafronten har LG G2 et 13 MP kamera, der desuden er udstyret med Optical Image Stabilizer-teknologi (OIS) som mindsker sløring og gør billeder klarere og skarpere, selv om kameraet bruges i bevægelse eller i mørke omgivelser.

Pris og tilgængelighed

LG G2 rulles ud globalt hos mere end 130 teleselskaber i løbet af de næste otte uger. Prisen vil blive offentliggjort tættere på den danske lancering

Specifikationer

  • Processor: 2.26GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800-processor
  • Display: 5.2-tommer fuld HD IPS (1080 x 1920 pixels / 423 ppi)
  • Hukommelse: 32GB / 16GB
  • RAM: 2GB LPDDR3 800MHz
  • Kamera: På bagsiden: 13.0 MP med OIS / På forsiden: 2.1 MP
  • Batteri: 3,000mAh
  • Styresystem: Android Jelly Bean 4.2.2
  • Størrelse: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm.
  • Farver: Sort/hvid

LG_G2_Android_smartphone_Black (10)

 

 

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,