Minitest: High-end etui til iPhone 5

EdgedesigncoveriPhone5Edge Design er en dansk/amerikansk virksomhed der udvikler highend-tilbehør til iPhone 5.

Fornylig dukkede de første produkter op her i landet via Edge Designs danske distributør, www.justbuyit.com, hvor de danske forbrugere indtil videre kan købe produkterne.

Alle produkter er produceret i USA i kvalitetsmaterialer, som aluminium alloy, ultra suede  og certificeret polymer, der typisk anvendes i racingindustrien og der er højt fokus på stilfaktor, brugervenlighed og design.

Udover design og brugervenlighed er der også:

  • 360 graders beskyttelse mod slag og ridser
  • Hvert produkt har sit eget unikke serie nr., som også fungerer som validering  af produktet.
  • Telefonen kan installeres uden brug af værktøj, hvilket er unikt for etuier i metal.
  • Udskiftelige bånd i 8 forskellige farver.
  • Produktet  leveres med livstidsgaranti.

De produkter vi indtil videre har haft til test vidner alle om, at der er kræset lidt ekstra for materialer og udførelse. Produkterne passer perfekt til iPhone 5 og giver den ønskede 360 graders beskyttelse via det medfølgende gummibånd, der fastgøres på siderne.

Der er et væld af farver og kombinationer, så der er lidt til enhver smag. Til gengæld er prisen på 575 kroner for et etui også lige i den høje ende for mange. Men vil du skille dig ud fra mængden og klæde din iPhone i lækre materialer, så er de mange flotte etuier fra Edge Design et godt valg.
Edgedesign

© 2013 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.