Netflix åbner for flere profiler på Apple TV og iOS

NetflixNu kan flere brugere deles om den samme konto.

Er du træt af at ungernes børneserier oversvømmer din liste over “set fornylig” i Netflix, så er der håb forude. Netflix åbner nu for at flere brugere kan oprette hver sin profil på den samme konto. Der kan oprettes op til fem profiler pr. konto.

Hver profil vil få sine egne forslag til film og tv-serier man vil synes er spændende, og hver sin “set fornylig”-liste, og hver profil kan desuden forbindes med sin egen facebookkonto, hvis man gerne vil dele sit Netflixforbrug med vennerne.

Opdateringen ruller ud til Apple TV løbende. En opdatering til iOS er også på vej.

 

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.