Nokia-reklame basher iPhone 5

Nokia reklameNokia går direkte efter Apple i ny reklame for Lumia.

Nokia tager udgangspunkt i Apples “Photos every day” reklame, som kørte i USA i foråret. I reklamen kommer Apple med udsagnet  “Every day, more photos are taken on the iPhone than any other phone”, og det bruger Nokia også i deres reklame, men tilføjer “But at Nokia, we prefer to build for quality, not just quantity.”

Herefter følger et række situationer, hvor reklamen sammenligner billeder taget med Nokia Lumia 925 og iPhone 5, hvor Lumia 925 selvfølgelig vinder hver gang.

Nokia er ikke den første konkurrent, der benytter sig af direkte bashing af Apple. Samsungs reklamer har ofte gjort grin med Apple-brugerne, der blandt andet er blevet sammenlignet med får, og Microsoft har også kørt reklamer for deres Surface tablet, der mere var reklame mod iPad end noget som helst andet.

Se Nokias reklame nedenfor. Allernederst kan du se Apples oprindelige  “Photos every day”

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.